Ana Sayfa SGK 3 çalışanı olan firmamız ne zaman BES sistemine geçecektir?

3 çalışanı olan firmamız ne zaman BES sistemine geçecektir?

639
0
01.07.2019 itibariyle 3 çalışanı olan firma hangi tarihte zorunlu BES kapsamına girecektir?

Çalışan sayısı beş ve üzerinde ancak ondan az olan bir işverene bağlı olarak çalışanlar 1.1.2019 tarihinden itibaren kapsama alınmıştır.

Beş ve altında çalışan sayısı olanlar için henüz bir tarih yayınlanmamıştır.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Mayıs ayında çalışan personel sayımız 6 kişi oldu. Bes sistemine ne zaman geçmeliyiz?

Zorunlu BES kimler katılmak zorundadır?

45 yaş üstü çalışanlar BES’e geçiş zorunluluk hesabında sayılacak mı?

 

Önceki İçerikİthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ (No: 2019/20)
Sonraki İçerikMuhtasar ve Prim beyannamesi uygulaması 2019–Temmuz ayında uygulamaya girerse Haziran ayına ait bildirgelerini bildirimi nasıl olacaktır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz