Ana Sayfa Duyurular 28 Şubat 2019 Tarihi İtibarıyla Merkezi Yönetim Brüt Borç Stoku

28 Şubat 2019 Tarihi İtibarıyla Merkezi Yönetim Brüt Borç Stoku

825
0

Paylaş:

Merkezi yönetim brüt borç stoku 28 Şubat 2019tarihi itibarıyla 1.126,2 milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

Borç stokunun 598,1 milyar TL tutarındaki kısmı Türk Lirası cinsi, 528,1 milyar TL tutarındaki kısmı döviz cinsi borçlardan oluşmaktadır.

Konuya ilişkin detay bilgilere, Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinin İstatistikler sayfasındaki Merkezi Yönetim Borç Stoku İstatistikleri bölümünden ulaşılabilir.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 

 


Kaynak: Hazine ve Maliye Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikIMF Başkanı’ndan Avrupa’ya çağrı
Sonraki İçerik19 Mart 2019 Tarihli Tahvil İhracının Sonucuna İlişkin Basın Duyurusu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz