Ana Sayfa SGK 27103 Sayılı SGK teşvikinden faydalanan personel istifa edip tekrar aynı iş yerinde...

    27103 Sayılı SGK teşvikinden faydalanan personel istifa edip tekrar aynı iş yerinde işe başlarsa SGK teşvikinden faydalanmaya devam edebilir mi?

    Yabancı uyruklu çalışanlar SGK teşvikinden yararlanır mı?

    542
    0

    27103 teşvikinde yararlanan çalışanımız istifa ederek işten ayrıldı. Tekrar işe alındığında teşvik kaldığı yerde devam eder mi?

    Kalan süresi için devam eder. Bu maddede belirtilen şartların sağlanması kaydıyla ikinci fıkrada belirtilen yararlanma süresini aşmamak üzere, destekten yararlanılmış olan sigortalının destek süresini tamamlamadan işten ayrılıp yeniden işe başlaması halinde, söz konusu sigortalıdan dolayı yeniden işe başladığı tarihteki durumu dikkate alınarak ikinci fıkrada belirtilen sürelerden kalan süre kadar bu destekten yararlanmaya devam edilir.

    Suriyeli bir işçi SGK teşviklerinden faydalanabilir mi?

    Yabancı personellerde diğer personelleriniz gibi SGK teşviklerinden faydalanabilir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikYurt dışından alıp yurt içine sattığımız yazılım programları için KDV2 bildiriminde bulunmalı mıyız?
    Sonraki İçerikKKTC’den aldığımız alan adı yenileme faturasına KDV2 uygulamalı mıyız?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz