Ana Sayfa SGK 27103 sayılı kanun kapsamında ortalama personel sayımız 1, şu anda personel sayımız...

27103 sayılı kanun kapsamında ortalama personel sayımız 1, şu anda personel sayımız 2. Teşvikten kaç personelimiz faydalanır?

1340
0
27103 sayılı kanun kapsamında ortalama personel sayımız 1, şu anda personel sayımız 2. Teşvikten kaç personelimiz faydalanır?

İş yerimizde 27103 sayılı SGK kanun kapsamında 2 işçi çalışmaktadır. Mayıs ayı itibariyle işyeri ortalaması bu 2 işçi içinde 1 gözükmektedir. Bu 2 işçi SGK teşvikinden faydalanır mı?

Ortalama 1 görünüyor ise yalnızca bir işçi faydalanacaktır.

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Mükellefin kardeşi sigortalı olarak çalışıyorsa 27103 sayılı teşvikten yararlanabilir mi?

Yeni SGK dosyası açılışı yapan işletmeler 27103 Sayılı teşvikten faydalanabilir mi?

17103 ve 27103 sayılı SGK teşviklerinden işverenin eşi ve çocukları faydalanabilir mi?


Önceki İçerikAlmanya’da fiyat düzeyleri AB geneline oranla yüksek
Sonraki İçerikHome ofis olarak kullandığımız iş yerine ait düzenlenen kira faturasının tamamını gider olarak yazabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz