Ana Sayfa Mevzuat Oxfam mali raporunu yayımladı

Oxfam mali raporunu yayımladı

1357
0

Oxfam mali raporunu yayımladı

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, 2016-2017 mali yılı raporunu kamuoyu ile paylaştı

Merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, 2016-2017 mali yılı raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Dünyanın dört bir yanında yoksullukla mücadele alanında faaliyet gösteren kuruluş geçen yıl 456 milyon euro gelir sağladığını açıkladı.

Yllık gelirin yüzde 43’ünü oluşturan 200 milyon euro hükümetlerin ve diğer kamu kuruluşların katkısıyla sağlandı. 100’e yakın ülkede, 20’ye yakın kuruluşu bünyesinde bulunduran Oxfam, savaş ve açlıktan kaçan sığınmacılara yönelik çalışmalarıyla son yıllarda adını sıkça kamuoyunda duyurdu.

Yıllık rapora göre, geçen yıl lobi faaliyetleri için 1 milyon euro harcandı. Oxfam geçen yıl 341 milyon euro tutarında harcama yaptı, Bunun yüzde 48’ine tekabül eden 166 milyon euro insani yardımlar için geri kalanın önenli bir kısmı ise kalkınma yatırımları için harcandı.

Oxfam doğal felaketlerden etkilenen fakir bölgelere de yardım elini uzatırken, sürdürülebilir kalkınma ve adil ticaret konularında da yaptığı çalışmalarla tanınıyor.

Kaynak : Euronews.com
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTeknoloji Geliştirme Bölgelerinde Stopaj İstisnası Nasıl Uygulanır?
Sonraki İçerikKimler KDV mükellefidir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz