Ana Sayfa Çalışma Hayatı 23 Haziran’da kısa çalışma ödeneği biten bir personel için nakdi ücret desteği...

23 Haziran’da kısa çalışma ödeneği biten bir personel için nakdi ücret desteği alıp temmuz ayında tekrar kısa çalışma ödeneği alabilir miyiz?

23 Haziran’da kısa çalışma ödeneği biten bir personel için nakdi ücret desteği alıp temmuz ayında tekrar kısa çalışma ödeneği alabilir miyiz?

582
0

Kısa çalışma süresi 23.06.2020’de biten işyerimiz var. Cumhurbaşkanlığı kararı ile 01.07.2020’den itibaren kısa çalışma 1ay uzatıldı. 23.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında 7 günlük SGK primi işveren tarafından ödenecek mi? 23.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında 7 günlük pandemi ücretsiz izin diye gösterilebilir mi?

Bu süreler için nakdi ücret desteği başvurusu yapabilirsiniz.

Firmamızın kçö bitiş tarihî 23.06.2020 tarihinde bitiyor.01/07/2020 tarihinde yeniden uzatıldı.

Haziran ayı içindeki 23/06/2020 bitiş olan kısa çalışma ödeneğimiz ve 30/06/2020 tarihinde kadar olan aradaki 7 günlük süreyi işveren sisteminden nakdi ücretsiz izin desteğine başvuru yapabilir miyiz?

Haziran ayı kalan süreler NÜD yapabilir temmuz itibariyle 30 gün kçö alabilirsiniz.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikHaziran ayında hem kısa çalışma ödeneği hem de nakdi ücret desteği alan bir personelin SGK eksik gün bildirim kodu ne olmalıdır?
Sonraki İçerikBir projede çalışan personelin, kendi işvereninin projeden ayrılması ve aynı projede çalışmak üzere yeni işverenin gelmesi hususunun personel nezdinde işveren değişikliği olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz