Ana Sayfa Muhasebe 2023 Yılında başka bir SMMM’ye geçen mükellefin 2022 Yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi...

    2023 Yılında başka bir SMMM’ye geçen mükellefin 2022 Yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi kim tarafından verilmelidir?

    Mali Müşavir değişikliklerinde, kendi dönemine ait beyannameleri önceki SMMM vermelidir

    241
    0

    2023 Yılında mali müşavirliğini devir aldığım limited şirketin kurumlar vergisi beyannamesini benim mi vermem gerekiyor yoksa 2022 yılı için mali müşavirlik sözleşmesi olan eski mali müşavirin sorumluluğunda mıdır?

    2022 Yılı KV Beyannamesi önceki meslek mensubunca verilecektir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2022 Yılında Serbest Bölgelerde Elde Edilen Kazanç İstisnası EK VERGİYE TABİ MİDİR?
    Sonraki İçerik17 Mayıs 2023 günü sonuna kadar verilmesi gereken 2023 I. Geçici Vergi Dönemine (Ocak-Şubat-Mart) ait Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin uzatılması.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz