Ana Sayfa Vergi 2020/Ocak ve müteakip dönemler e- Defter ve berat dosyalarının ikincil kopyalarını saklama...

2020/Ocak ve müteakip dönemler e- Defter ve berat dosyalarının ikincil kopyalarını saklama hususunda Gelir İdaresi Başkanlığından izin alan özel entegratörler kimlerdir?

1381
0

Henüz bu konuda izin alan özel entegratör bulunmamaktadır. E-Defter saklama hizmeti yönünden teknik yeterliliğe sahip ve Başkanlıktan bu hususta izin alan özel entegratörlerin listesi ilerleyen zamanda www.edefter.gov.tr internet sitesinde yayımlanacaktır.

 


Kaynak: ebelge.gib.gov.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMuhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesine 2020 Ocak itibariyle ülke çapında geçilmiştir.
Sonraki İçerikİSMMMO Eğitim ve Seminerler 2020 – Ocak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz