Ana Sayfa Ekonomi 2018’de Piyasalarda Belirleyici Olacak Etkenler

    2018’de Piyasalarda Belirleyici Olacak Etkenler

    1281
    0

    Kurumsal Yatırımcı dergisinin düzenlediği “Fon Yöneticileri Üç Aylık Beklenti Anketi”ne göre, piyasalarda belirleyici olacak etkenler tahmin edildi.

    Anket, Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) üyelerinden oluşan 19 fon yöneticisinin katılımıyla 20-27 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Katılan fon yöneticilerinin cevaplarına göre piyasalarda belirleyici olacak etkenler şu şekilde sıralandı:

    1. FED para politikası kararları %36
    2. Diğer %21
    3. TCMB para politikası kararları %16
    4. İç siyasi gelişmeler %11
    5. Dış siyasi gelişmeler ve Orta Doğu %11
    6. Avrupa’da ekonomik ve siyasi gelişmeler %5
    7. Çin ve Uzakdoğu ekonomik verileri –

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikVergi Cüzdanı Nedir ve Ne İçin Düzenlenir?
    Sonraki İçerikEvlat Edinme veya Doğum Sonrası Yarım Çalışma Ödeneği Ödenecek Gün Sayısı Nasıl Hesaplanır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz