Ana Sayfa Ekonomi 2018’de Avrupa Piyasaları Tercih Edilmeye Devam Edilecek

    2018’de Avrupa Piyasaları Tercih Edilmeye Devam Edilecek

    1284
    0

    2018’de Avrupa Piyasaları Tercih Edilmeye Devam Edilecek

    Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) üyelerinden oluşan 19 fon yöneticisinin katılımıyla 20-27 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kurumsal Yatırımcı dergisinin düzenlediği “Fon Yöneticileri Üç Aylık Beklenti Anketi”nde en çok tercih edilecek piyasalar belirlendi.

    Katılan fon yöneticilerinin cevaplarına göre fon yöneticileri, küresel hisse senedi piyasalarında beklenen en iyi performansa yönelik olarak Avrupa piyasalarını tercih etmeye devam edecek.

    Anket katılımcılarının %42’si ilk çeyrekte en iyi performansı Avrupa’dan beklediklerini belirtirken, gelişmekte olan piyasalar %32, ABD %26 oy aldı.

    Anket Sorusu : Hangi ülke/bölge borsalarından iyi performans bekliyorsunuz?
    1- Avrupa : %42
    2- Gelişmekte olan piyasalar : %32
    3- ABD  : %26

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikVergide bildirim süreleri
    Sonraki İçerikYurtİçi Fuar Desteğindeki Kriterler Değişti – 12.01.2018

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz