Ana Sayfa Ekonomi 2018 Yılında Tüm İllere Doğalgaz Geliyor!!!

    2018 Yılında Tüm İllere Doğalgaz Geliyor!!!

    1277
    0

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Milli Enerji ve Maden politikasına ilişkin sunum yaptığı sunumda; 2018 yılında Türkiye’nin tüm illerine doğalgazın ulaştırılacağını, 2019 yılının sonuna kadar ise 200’den fazla ilçeye doğalgazı ulaştıracaklarını açıkladı.

    2018 yılında Türkiye’nin jeokimya ve jeofizik haritasının bitileceğini, haritadaki tüm sondaj faaliyetlerinin veri tabanını oluşturacak haritayı çıkartarak Türkiye’ye ait bütün altyapıyı arşivlemeyi amaçladıklarını belirten Bakan, bu haritalarda bitki örtüsünden topografik yapısına kadar tüm altyapının bulunacağını açıkladı.

    Kaynak: Enerji Bakanlığı – Basın Açıklaması

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikKurumlar Vergisi %22’ye Çıkarıldı!!!
    Sonraki İçerikFerrari Yeni Modeli Türkiye’de Satışa Sunuldu!!! Peki Fiyatı Ne Kadar?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz