Ana Sayfa Haberler 2018 İŞKUR istihdam sonuçları

2018 İŞKUR istihdam sonuçları

794
0

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2018 İŞKUR istihdam rakamlarını açıkladı.

Açıklamaya göre İŞKUR, 2018 yılında 1 milyon 247 bin 188 kişiye istihdam sağladı.

Bu kişilerin 435 bin 317’si kadınlardan,

210 bin 459’u yükseköğrenim mezunlarından,

430 bin 613’ü ise gençlerden oluşuyor.

Ayrıca bu gelişmeyle Türkiye, Eurostat’ın verilerine göre 2018 yılı üçüncü çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre 460 binlik istihdam artışıyla Avrupa’da istihdamını en fazla artıran ülke oldu.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikZorunlu BES sistemine girmiş ve daha sonra ayrılmış kişiler tekrar sisteme dahil olabilirler mi?
Sonraki İçerikSahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge olduğundan şüphelendiğimiz faturaları nasıl sorgulayabilirim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz