Ana Sayfa Vergi 2017 yılına düzenlenen cezalar için 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma talep edilebilir...

2017 yılına düzenlenen cezalar için 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma talep edilebilir mi?

2017 yılına düzenlenen cezalar için 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma talep edilebilir mi?

666
0

Mükellefimiz ilave istihdam teşvikinden faydalanmış ancak 2017 mayıs ayından itibaren işten çıkan işçimiz nedeniyle teşvik ihlali nedeniyle SGK tarafından prim iadesini gecikme zammıyla beraber istemektedir. 7143 sayılı kanunla söz konusu dönem için (2017 yılı) yapılandırma talep edebilir miyiz?

 

Öncelikli olarak bu haktan yararlanmak için 7143 sayılı kanuna göre yapılandırmaya son başvuru süresi olan 27/8/2019 tarihine kadar başvuru yapılmış olunması gerekmektedir.

 

Başvuru tarihinden sonra ortaya çıkan veya daha önce unutulan borçlar için yeniden bir yapılandırma imkanı getirilmemektedir.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYevmiye madde numarası müteselsil devam etmediği şeklinde uyarı alınması ve beratın yüklenememesi halinde ne yapılması gerekmektedir?
Sonraki İçerikDefter beyan sisteminde mükellefler kendileri beyannamelerini hazırlayabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz