Ana Sayfa Basından 2017 Yılı Üçüncü Çeyrekte %7 Büyüme Bekleniyor…

2017 Yılı Üçüncü Çeyrekte %7 Büyüme Bekleniyor…

1343
0

Ekonomi Bakanı Zeybekçi 2017 yılı Temmuz ayına ait ihracat rakamları ile ilgili görüşlerini Manisa’da açıkladı. Bakan, 2017 yılı ikinci çeyrekte %5’in üzerinde, üçüncü çeyrekte ihracatın destek vermesiyle %7’nin üzerinde büyüme beklediklerini açıkladı.

Bakan, ihracatta büyük ivme yakaladıklarını ve katma değeri yüksek ürünlerin ihracatının artması ile daha iyi noktalara gelineceğini ifade etti. Ayrıca ihracatın büyümeye katkı verdiği ortamı bozmayacaklarını açıkladı.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKimler Ar-Ge İndirimden Faydalanabilir?
Sonraki İçerikYapılandırmada 26,2 Milyar TL’lik Tahsilat Yapıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz