Ana Sayfa Çalışma Hayatı 2017 – Şubatta 103 Bin Kişiye İstihdam Sağlandı!

    2017 – Şubatta 103 Bin Kişiye İstihdam Sağlandı!

    1394
    0

    01 – 20 Şubat tarihleri arasında 103 bin kişiye istihdam sağlandı.

    Bu konu hakkında açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu istihdam rakamının, beklediklerinden daha bir rakam olduğunu belirtirken, istihdam seferberliği çalışmalarının iyi sonuçlar gösterdiğini söyledi.

    Bakan Müezzinoğlu,  2017 Şubat sonuna kadar yaklaşık olarak bu rakamın 150 bin kişiye ulaşması yönünde tahminlerinin bulunduğunu ve Şubat ayının ilk 20 günlük verilerinin çok iyi olduğu değerlendirmesini yaptı.

    Bakan, yılsonuna kadar yaklaşık 2 milyon kişiye istihdam sağlamayı düşündüklerini ve yılsonunda işsizlik oranının yüzde 10’ların altına inmesi beklediklerini ifade etti.

    Kaynak: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu TV Röportajı

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikYıllık Ücretli İzin
    Sonraki İçerikEmeklilerin de Tatile Gidebilmeleri İçin Çalışmalar Başladı!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz