Ana Sayfa Duyurular 2. Dönem Buzağı Destekleme ödemeleri bugün yapılacak 27.11.2020

2. Dönem Buzağı Destekleme ödemeleri bugün yapılacak 27.11.2020

2. Dönem Buzağı Destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak?

544
0

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, 2. Dönem Buzağı Destekleme ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Bakan Pakdemirli, 2019 yılı 2. dönem buzağı desteklemeleri kapsamında yetiştiricilerimize toplam 641,6 milyon lira ödeme yapılacağını söyledi.

Bakan Pakdemirli şöyle devam etti:

2019 yılı 2. Dönem Buzağı Desteği kapsamında; 599. Bin 551 yetiştiricimizin 1 milyon 570 bin buzağısı için toplam 641,6 milyon lirayı 27 Kasım saat 18:00’dan sonra ödemeye başlayacağız.

Tüm yetiştiricilerimize hayırlı olsun”


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKasım ayında bir senelik peşin ödediğimiz kira için uygulayacağımız stopaj oranı ne olmalıdır?
Sonraki İçerikÖzel rehabilitasyon merkezleri kurumlar vergisinden muaf mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz