Ana Sayfa Vergi 17103 sayılı SGK teşviki uzatıldı mı?

    17103 sayılı SGK teşviki uzatıldı mı?

    930
    0

    4447 sayılı Kanunun geçici 19’uncu maddesi uyarınca sigortalının, 17103 kanun numaralı teşvik için, potansiyel teşvik sorgulama yaptım. Şubat/2021 tarihli giriş olursa teşvik veriyor. Fakat 31.12.2020 tarihine kadar girenler diye yazı okudum. Bu süre uzatıldı mı?

    4447 sayılı teşvikler için İŞKUR kaydınızın olması gerekir. 

    17103 uzatılmıştır ve işçiler kalan süreleri kadar bu teşvikten yararlanmaya devam edebilirler. 

    e-sgk işveren sistemi teşvik sorgulama bölümünden işçinizin TC si girilerek teşvik sorgulaması yapmanız mümkündür.


    2020 yılının ağustos ayında 27103 sayılı kanunla işe aldığımız elemanımız işe başladı.

    2021 ocak bildirgesi düzenlerken ortalama altında kaldığından çalışanımızı teşvikten yararlandırmıyor. e uygulamadan da sordurduğumda teşvik süresi 2022 şubat görünmesine rağmen, ortalama altında kaldığı için teşvikimi vermiyor. Bu durumda işe alındığı yıldan önceki yıl şartları zorunlu mudur?

    Evet


    Kaynak: ismmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikOcak 2021’de İstanbul’da ÖTV tahsilatı yıllık %38.8 arttı
    Sonraki İçerikTürkiye’de evlenen çiftlerin sayısı 2020 yılında %10,1, boşanan çiftlerin sayısı ise %13,8 azaldı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz