Ana Sayfa Şirketler 122 Bin İşletme KOSGEB Kredisi Kullandı!

122 Bin İşletme KOSGEB Kredisi Kullandı!

1463
0

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Biçer, KOBİ’lere verilen kredilerle ilgili yaptığı açıklamalarda yaklaşık 122 bin civarında vatandaşın kredi aldığını ve 3 milyar TL üzerinde kredi piyasada kullandırıldığını ifade etti.

KOSGEB Başkanı, başlatılan bu uygulamayla 460.167 işletmeye kredi verileceğini, böylelikle toplamda 11 milyar T’ye yakın bir kredi hacmi oluşturulacağını söyledi.

Bankalardan yaklaşık 3 haftadır kredileri kullandırılmaya başlandığını belirten Başkan, faiz KOSGEB’den, anapara riski bankanın diye ifade etti. Başkan, yaklaşık 122 bin civarında vatandaşın kredilerini aldıklarını ve 3 milyar TL üzerinde kredi kullandırıldığı da sözlerine ekledi.

Kaynak: KOSGEB

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi,  gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2017 Nisan Ayında İmalat Kapasite Kullanım Oranı %78,4 Oldu!
Sonraki İçerikBritanya Ekonomisi Zor Günler Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz