Ana Sayfa Duyurular Enflasyona bağlı değişken faiz hesabı açanlar için stopaj sıfırlandı (1015 Sayılı Cumhurbaşkanı...

Enflasyona bağlı değişken faiz hesabı açanlar için stopaj sıfırlandı (1015 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı.)

836
0
1015 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı.

01/05/2019 tarihli ve 30761 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 1015 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile; enflasyona bağlı olarak değişken faiz oranı uygulanan 1 yıldan uzun vadeli hesaplardan elde edilen mevduat faizleri için uygulanacak tevkifat oranı % 0 olarak belirlenmiştir.

Söz konusu karar ulaşmak için tıklayınız.

Açıklayıcı bilgi notuna ulaşmak için tıklayınız.

 

 


Kaynak: GİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikApple 2.çeyrek için 58 milyar dolar gelir açıkladı.
Sonraki İçerikİşveren uzun süreli rapor alan işçinin sözleşmesini fesih edebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz