Ana Sayfa Muhasebe 1 Şubat itibariyle muhasebe sözleşmesi imzalayacağımız firmanın eski muhasebeciyle olan sözleşmesini ne...

1 Şubat itibariyle muhasebe sözleşmesi imzalayacağımız firmanın eski muhasebeciyle olan sözleşmesini ne zaman iptal ettirmesi gerekmektedir?

1036
0

İşletme defterini tutacağımız bir mükellefimize, 01.02.2020 itibari ile başlamak istiyoruz. Önceki muhasebecisi 31.01.2020 de sözleşmesini iptal etmelidir?

Önceki SMMM’nin düzenlediği TÜRMOB e-birlik üzerinden yapılan ve GİB sistemin yapılan aracılık ve sorumluluk sözleşmeleri 31.01.2020 tarihi itibariyle feshedilir.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYabancıların çalışmasının yasak olduğu meslek ve görevler nelerdir?
Sonraki İçerikYabancı uyruklu şirket ortakları ve yönetim kurulu üyelerinin çalışma izni alması gerekmekte midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz