Ana Sayfa Duyurular %75’e kadar Bakanlık destekli Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayi Sektörlerine Yönelik UR-GE...

%75’e kadar Bakanlık destekli Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayi Sektörlerine Yönelik UR-GE Projesi

97
0

Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayi Sektörlerine Yönelik UR-GE Projesi

İstanbul Ticaret Odası olarak Ayakkabı ve Ayakkabı Yan Sanayi Sektörlerine mensup üyelerimizin sürdürülebilir ihracat kapasitelerini artırmak adına T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi / UR-GE Projesini daha hayata geçirmeyi planlamaktayız.

Katılımcı firmalar; İhtiyaç Analizi, Eğitim-Danışmanlık, Yurtdışı Pazarlama Faaliyetleri, Alım Heyetleri ve Bireysel Danışmanlık gibi %75’e kadar Bakanlık desteğiyle ve İstanbul Ticaret Odası organizasyonundan faydalanabileceklerdir.

Şahıs firmaları hariç, halihazırda ihracat faaliyetinde bulup bu alanda gelişim sağlamak isteyen ve projemize ilgi duyan sektör temsilcisi tüm firmalarımızın, ekte yer alan formu doldurarak ertan.unal@ito.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİhracat faturasını TL olarak düzenleyebilir miyiz?
Sonraki İçerikBinek araç alımlarında gider yazılamayan ÖTV ve KDV maliyete eklendiğinde amortismana tabi tutulabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz